שימוש בספריי סטוריאדלי לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/02/2017 | 00:57 | מאת: שירי

שלום האם יש הבדלים בין התרסיסים השונים - פליקסונז, אבמיס, סטרונז, נזקורט? יש ביניהם כאלו שמתאימים לבעיה מסויימת יותר מאשר אחרים או שפשוט מדובר בחברות שונות? לאחר התזה באף, האם הספיגה מיידית, ואז אפשר לקנח את האף מיד או שיש להמתין? לספריי על בסיס של סטרואידים יש השפעה מערכתית על הגוף או שזה מתחיל ונגמר רק בצורה מקומית באף? האם זה מרפא את הגודש שנוצר כתוצאה מהתעבות הקונכיות בשל הרחבת כלי הדם שם, או שכל עוד משתמשים זה עוזר, ומיד בהפסקה הכל חוזר לקדמותו או נהיה גרוע יותר? תודה רבה

שלום, יש הבדלים מסויימים בין התרסיסים השונים - פליקסונז, אבמיס, סטרונז, נזקורט. בעיקרון כולם לאותה אינדיקציה. מדובר בחברות שונות. לאחר התזה באף, האם הספיגה דיי מיידית בריריות האף. לא לקנח את האף מיד. לספריי על בסיס של סטרואידים אין השפעה מערכתית על הגוף - לא נספג בד"כ. זה מרפא את הגודש שנוצר כתוצאה מהתעבות הקונכיות כל עוד משתמשים זה עוזר בד"כ. יתכן ובאופן הדרגתי , בהפסקה הכל חוזר לקדמותו. תלוי בבעיה הקלינית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים