כאבי ראש כתוצאה מבדיקה לאחר ניתוח.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/02/2017 | 14:47 | מאת: י.ל

שלום לך! לפני כשבועיים עברתי ניתוח fess שלישי. נוקו פתחי הסינוסים המקסילאריים, האתמואידיים וספניאודליים. ההחלמה שלי לאחר הניתוח הייתה טובה ולפני כיומיים חזרתי לביקורת ולבדיקה בסיב אופטי. הרופאה אמרה שיש מוגלה רבה והידבקויות ושאבה תוכן שלפי דבריה היה רב מהסינוס המקסילרי. מאז הבדיקה, יש לי כאבים חזקים מאוד בראש, מעל ומתחת לעיניים. האם הכאבים צפויים בשל הבדיקה והם יחלפו או שכדאי שוב לבדוק אותם? תודה!

שלום, לאחרונה עברת ניתוח fess שלישי. נוקו פתחי הסינוסים המקסילאריים, האתמואידיים וספנאודליים. ההחלמה הייתה טובה . בביקורת הרופאה אמרה שיש מוגלה רבה והידבקויות ושאבה תוכן שלפי דבריה היה רב מהסינוס המקסילרי. מאז הבדיקה, יש לך כאבים חזקים מאוד בראש, מעל ומתחת לעיניים. יתכן והכאב עקב דלקת מקומית ואני מניח כי יחלפו . אם אין הטבה כדאי לפנות שוב לרופאה המטפלת לבדיקה וטיפול אם צריך. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים