דם בליחה בגרון ללא שיעול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/02/2017 | 10:30 | מאת: דם בליחה

שלום רב, אני בשבוע 21 להריון. כבר כמה שבועות שאני סובלת מיובש באף ואפילו מדם יבש מהאף, כשאני מקנחת את האף. כמו כן, יש לי כל הזמן נזלת אחורית, שהייתה עוד לפני ההריון. ברצוני לציין, שאני מעשנת כ-3-4 סיגריות ביום כבר תקופה של כשנה וחצי (עד אז עישנתי כקופסה ביום). ללא שיעול לפני יומיים התחלתי לשים לב, שכאשר אני מוציאה את הליחה שיש לי בגרון, יש בה נימי דם ( לפעמים קצת ולפעמים יותר, כמו גוש). האם זה דם מהאף, שלדעתי יש שם כל הזמן, או שמא העניין הרבה יותר רציני ומסוכן? ברצוני לציין, שבמשך שנים הייתי סיבלת מסינוסיטיס, אך יש הקלה בתופעה בשנים אחרונות. כמו כן, לפני כחודש, הייתי מקוררת ומצוננצת, ללא חום, עם שיעול של כל הנזלת שירדה למטה. הסימפומים חלפו לפני כשבועיים- גם נזלת וגם שיעול. אודה לתשובתך בהקדם! מאוד לחוצה! גלינה

שלום, את בשבוע 21 להריון. מספר שבועות עם יובש באף ואפילו דם יבש באף, בקינוח אף. נזלת אחורית, במשך שנים סבלת מסינוסיטיס, אך יש הקלה בתופעה בשנים אחרונות. לפני כחודש, היית מקוררת ומצוננת, ללא חום, עם שיעול והסימפטומים חלפו לפני כשבועיים- גם נזלת וגם שיעול. ניתן לשים וזלין עדין באף אם יש יובש ולשטוף את האף בתרסיס מי מלח כמו סטרימר אם לא עוזר , יש לפנות לרופא א א גרון לבדיקה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים