נוזלת כרונית כבר שנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/01/2017 | 14:41 | מאת: יעקב

שלום רב, אני בן 33 ושנים שאני סובל מנזלת כרונית. כל הזמן אני צריך לקנח את האף. העניין הוא שלא יוצא ממש נוזלת אלא סתם אוויר ריק. אבל אני מרגיש שכל הזמן אני צריך לקנח את האף. עשיתי בדיקות לאלרגיה לכל מיני דברים, אבל אני לא אלרגי לכלום. אפילו לא לאבק. מה זה יכול להיות? יש טיפול? זה משגע שאני צריך להיות מחובר 24/7 לממחטות כל הזמן לקנח את האף. כל כמה דקות אני צריך לקנח את האף. מטריף. תודה מראש על המענה

שלום רב, אתה סובל שנים מנזלת כרונית. כל הזמן צריך לקנח את האף. בדיקות לאלרגיה - שליליות. תתכן בעיה במערכת האף והסינוסים הגורמת לך לרגשה זו. יש צורך בבדיקת אף אוזן גרון ובדיקת האף והסינוסים גם פוליפים נזליים גורמים להרגשה דומה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים