רינטיס - נזלת אלרגית - התעטשות ועיניים מגרדות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/01/2017 | 14:22 | מאת: עמית

שלום, מזה שנים סובל מרינטיס - נזלת אלרגית, לאורך כל השנה- מתבטא גם בלחץ באוזניים לפעמים, גירוד בעיניים,התעטשות מרובה עיניים אדומות ודמעת. בעבר קיבלתי תרופה בשם - AVAMYS- מבחינתי התרופה היא תרופת פלא !! בהחלט עושה את העבודה ומונעת את הנזלת התמידית.. ומה שרציתי לשאול- בכל זאת זה תרופה שאני שם על בסיס קבוע.. ויש בה סטרואידים(מימה שהבנתי)- רציתי לדעת האם בשימוש לטווח ארוך היא יכולה לפגוע לי באף או במשהו בריאותי? כי פעם אמרו לי שאין בעייה להשתמש בה כל השנה, ואולי אפשר לעשות הפסקה של חודש- בדר"כ באחד מחודשי הקיץ אבל חוץ מיזה אין בעייה להשתמש בה כל השנה.. לכן רציתי לשאול- האם אפשר להשתמש בה באופן קבוע לאורך כל השנה ושלא תהיי פגיעה באף או באיבר אחר פנימי?? תודה רבה

שלום, אתה סובל מרינטיס - נזלת אלרגית, לאורך כל השנה. בעבר קיבלתי תרופה בשם - AVAMYS- עוזר לך להבנתי ועושה את העבודה ומונע את הנזלת התמידית.. זהו סטרואיד נזלי ושימוש לטווח ארוך יכול להיות ללא בעיה מיוחדת לפי הנסיון שיש לי עם מטופלים שונים. אפשר לעשות הפסקה של חודש- בקיץ אבל אין בעייה להשתמש בה כל השנה. אפשר להשתמש בה באופן קבוע לאורך כל השנה ולא אמורה להיות פגיעה . רצוי מעקב של רופא א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים