בירור לגבי ניתוח רפואי וקוסמטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/01/2017 | 22:29 | מאת: שרית

שלום, הייתי אצל א.א.ג. מתברר שיש לי סינוסים, קונכיות מוגדלות, פוליפ, ומחיצה עקומה. אני רוצה לשלב את הניתוח רפואי וקוסמטי. לאחר בירורים שונים, מצא חן בעיני תוצאות ניתוחי אף שנעשו ע"י רופא מסויים שעובד באופן פרטי. האם אפשרי לשלב ניתוח אף רפואי דרך הקופה, בשילוב רופא קוסמטי פרטי? מה המלצתך לגבי ניתוח משולב ע"י 2 רופאים שונים? האם זה סיכון? ומה עלי לבדוק כאשר אני ניגשת לניתוח המבוצע ע"י 2 רופאים שאחד מהם אינו א.א.ג?

שלום, היית אצל א.א.ג. ויש לך סינוסים, קונכיות מוגדלות, פוליפ, ומחיצה עקומה. אתה רוצה רפואי וקוסמטי. אפשרי לשלב ניתוח אף רפואי דרך הקופה, בשילוב רופא קוסמטי פרטי בהתאם לאפשרויות הביטוח שלך. אם הניתוח מתבצע במסגרת הבטוח המושלם (שב"ן) ניתן להוסיף תשלום למנתח ולבית החולים להוספת הניתוח הפלסטי. לגבי ניתוח משולב ע"י 2 רופאים שונים- פחות מומלץ. עדיף שמנתח אחד יעשה הכל. לניתוח המבוצע ע"י 2 רופאים שאחד מהם אינו א.א.ג כל מנתח עושה את החלק שלו וזה יותר מורכב. תלוי בצוות במנתח וכמה הם מיומנים. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים