בליטה בצד ימין של האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/01/2013 | 09:18 | מאת: דני

שלום, מזה מספר ימים אני מרגיש בליטה/נפיחות בצד הימני של האף. הבליטה מתחילה כמעט באיזור מרכזו של האף ויורדת מעט ימינה (חצי ס"מ בערך), מרגיש כמעט כחלק מהעצם. עד כמה שזכור לי היא לא היתה שם בעבר. היא לא מספיק גדולה בכדי שיראו אותה כלפי חוץ, אבל בהחלט יש בליטה/נפיחות בצד ימין שלא נמצאת בצד שמאל. לא זכור לי שקיבלתי מכה באף בתקופה האחרונה, אך הייתי מצונן לפני שבוע לערך. אני לא חש כל כאב באיזור. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. המון תודה!

שלום רב, מספר ימים אתה חש בליטה/נפיחות בצד הימני של האף. הבליטה מתחילה כמעט באיזור מרכזו של האף ויורדת מעט ימינה. לא זכור לך שקיבלת מכה באף בתקופה האחרונה. בליטה בגשר האף יכולה להיות תהליך זיהומי, צסטי, עיבוי גרמי ואפילו גוש גידולי. מציע לך להיבדק על ידי רופא אף אוזן גרון כדי לקבל אבחון ברור ומדוייק. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים