גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

01/08/2013 | 01:25 | מאת: רותם

בני בן 13. בעלי מצא את האייפוד מוסתר בחדר האמבטיה כשחברה של ביתי ישנה אצלינו. בני הפעיל את האייפוד על מצב מצלמה. כשעבר על התכנים של האייפוד ראה ניסיון קצרצר להסרטה בחדר שלנו ההורים. הזדעזענו מכך מאד. בעלי הלך לשוחח עם הילד, הבהיר לו שזה לגיטימי שיהיו לו שאלות אך לא באופן הזה. הילד התבייש מאד. הסביר שבכיתה החברים שוחחו על נושא יחסי המין ביו גבר לאשה. (הוא לא השתמש בביטוי זה). אני מודאגת מאד ושואלת מה ניתן לומר לו? איך להתמודד עם סיטואציה זו? אנו המומים בני בן 13. בעלי מצא את האייפוד מוסתר בחדר האמבטיה כשחברה של ביתי ישנה אצלינו. בני הפעיל את האייפוד על מצב מצלמה. כשעבר על התכנים של האייפוד ראה ניסיון קצרצר להסרטה בחדר שלנו ההורים. הזדעזענו מכך מאד. בעלי הלך לשוחח עם הילד, הבהיר לו שזה לגיטימי שיהיו לו שאלות אך לא באופן הזה. הילד התבייש מאד. הסביר שבכיתה החברים שוחחו על נושא יחסי המין ביו גבר לאשה. (הוא לא השתמש בביטוי זה). אני מודאגת מאד ושואלת מה ניתן לומר לו? איך להתמודד עם סיטואציה זו? אנו המומים מאד.

17/08/2013 | 16:58 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב זהו פורום הדן בהפרעות הורמונאליות בנערות. השאה שלך מופנית יתר לפורום של פסיכולוגים או מומחים ברפואת מתבגרים. מדובר במצב התנהגותי המצריך כלי התמודדות של מומחית באנדקרלוגיה או גניקולוגיה בברכה, דר' מריאנה רחמיאל

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות