שדיים קטנים

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

30/06/2013 | 07:19 | מאת: אלכסיס

שלום רב. אני בת 19,בעלת עבר עם אנורקסיה בגיל 15,כרגע מידת החזייה שלי הינה b-80,החזה שלי ממש קטן,אני מקבלת על כך הרבה הערות ולא מרגישה בנוח ללכת עם בגד ים,ברצוני לשאול האם יש סיכוי כלשהו שהחזה עוד יגדל..? והאם יש קשר בין האנורקסיה לכך שהחזה שלי קטן עכשיו? ההתפתחות שלי נפגמה בגלל האנורקסיה וזו התוצאה?

15/07/2013 | 00:50 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, יתכן בהחלט שישי קשר בין האנורקסיה בגיל ההתבגרות לבין גודל השד כעת. במידה וסיימת התבגרות מינית כולל מחזור לפני מעל שנתים הסבירות שיכול שינוי טבעי בגודל השד הוא נמוך מאוד. במידה ואינך מרוצה במידה משמעותית הטיפול היחיד במצבים אלו הוא בעצם טיפול קוסמטי בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות