קרישי דם ברחם

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

08/02/2013 | 12:41 | מאת: גילה

ביתי בת 15.5 מקבלת מזה כשנה וחצי גלולות "מינס". הגלולות הן לצורך הסדרת המחזור החודשי ולהקל את הדימומים הקשים. ביקשתי מהרופא לערוך בדיקות והרופא ביקש בדיקת אולטא סאונד ובדיקות דם. בבדיקת האולטא סאונד נתגלו ברחם קרישי דם מה זה אומר????????????? בברכה, גילה אמא מודאגת

12/02/2013 | 22:52 | מאת: ד"ר אנה פדואה

הי אמא מודאגת אל תדאגי יותר מדי, קרישי דם ברחם הינם ממצא נפוץ ונורמלי כאשר מבצעים אולטראסאונד בסוף וסת או מיד אחריו. זה לא דומה ולא מזכיר קריש דם בתוך וריד, אז אל תתבלבלי! אין קשר בין אחד לשני. אפשר לחזור על אולטרסאונד בעוד חודש ולוודא שאי הסדירות שפוענכה כקרישי דם נעלמה. זה לא מסכן את ביתך. תרגישו טוב

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות