האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

03/11/2012 | 20:17 | מאת: ליאת

לפני כשבוע אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין, חדירה לא עמוקה והוא לא גמר לא בפנים ולא בחוץ. כעת, מאחר לי המחזור ביומיים. מהם הסיכויים להריון?

03/11/2012 | 23:21 | מאת: ד"ר אנה פדואה

פונה יקרה, אם לא הייתה פליטת זרע הסיכויים להריון נמוכים ביותר. קיים סיכוי קטן שבכל זאת הייתה פליטה של "כמה טיפות" של זרע שנפלטות לעיתים לפני האורגזמה לכן את לא יכולה להיות לגמרי רגועה. אם יש איחור של יומיים תקני ערכת בדיקת שתן להריון בבית מרקחת ותבדקי את עצמך. אם זה שלילי- חכי בסבלנות עוד כמה ימים, ואם הוסת שוב לא מגיע תפני לרופא נשים. אם זה חיובי- תפני מיד לרופא נשים. אם הוסת בינתיים הגיע- אל תכנסי לשאננות ותפני מיד לרופא נשים על מנת ולבקש אמצעי מניעה קבועים! בהצלחה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות