מהו פרופיל הורמונלי תקין אצל ילדות קטנות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

15/05/2016 | 12:46 | מאת: גלית

שלום רב בנסיוני לקבל ערכי ייחוס לרמות תקינות של ההורמונים הנבדקים בשאלה של התבגרות מינית מוקדמת, לא הצלחתי למצא מה הערכים התקינים עבור ילדה בגיל 6,5. מאוד לחוצה אודה לתשובתך.תודה.

30/05/2016 | 22:56 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב לא תמצאי את הנורמות באינטרנט כי הנורמות תלויות בבדיקה הגופנית... יש צורך בהכשרה של אנדוקרינולוג ילדים כדי ל"פענח" בצורה נכונה את המספרים המתקבלים מהמעבדה. עדיין , עם כל הטכנולוגיה הבסיס לאבחנה (70 אחוז מהאבחנה) מבוסס על שיחה בין אנדקרינולוג למטופל ועל בדיקה גופנית... שני החלקים שלא יכולים להתבצע באינטרנט אף פעם. אנא פנה לבדיקה גופנית לביתך וחאחר הבדיקה והפגישה עם האנדוקרינולוג אני בטוחה שלא תהיי לחוצה בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות