שיעור בבית השחי לילדה בת 8.5

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/04/2016 | 23:44 | מאת: הילה

הבת שלי בת 8.5, יש לה שערות בבית השחי ולאחרונה זה כאילו צמח יותר היינו אצל אנדוקרינולג ילדים ולפי הבדיקות שעשינו הכל נראה תקין ואנחנו במעקב כל כמה חודשים מה שעכשיו הכי מפריע לי זה שאנחנו מתקרבים לקיץ ובטח בכיתה ישימו לב ואני חוששת שיתחילו לצחוק עליה. מה ניתן לעשות? האם כדי להתחיל עם הסרת שיער ? אם כן מה עדיף? או שפשוט לא לעשות כלום תודה!!

21/04/2016 | 05:35 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, אכן, כפי שברר האנדוקרינולוג ילדים שיעור בבית השחי הוא אכן ממצא תקין מעל גיל 7 שנים בבנות. החברה של הילדים אכן בעייתית. אני מציעה קודם כל להמתין ולראות אם הבעיה אכן תצוף. לא על כולם צוחקים.. ולא לכולן הנושא מפריע. חשוב שתאמרי לביתך שזהו תהליךגופני תקין ותפתחי עבורה את הדלת שאם תהיה מעונינית להוריד השיער - אז תורידו. את יכולה להתשתמש בכל דרך להורדה. לא גילוח. יש VEET , יש הרבה דרכים להסרה שאת יכולה לבחור. אין דרך מועדפת. אבל אם אפשר בלי כי לא מפריע עדיין - אז עדיף.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות