פטמות שקועות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

08/09/2014 | 16:45 | מאת: דני בת 16 וחצי

הפטמות שלי לא יוצאות החוצה ויש רק כאילו 2 שפתיים קטנות ממש, באחת הן בחוץ ובשנייה הן בפנים. קראתי באנטרנט והבנתי שאולי זה פטמות שקועות, יש איך לטפל בזה? הן לא יוצאות בשום מקרה, גם לא בקור.. קיבלתי מחזור לפני שנתיים אם זה קשור, אני ממש מודאגת אשמח לתשובה :)

08/09/2014 | 16:55 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב לא הבנתי לגמרי את שאלתך. שפתיים? פטמות? אם את נערה בעלת גובה תקין, מחזור סדיר, שדיים תקינות והבעיה היחידה היא פטמות שקועות מדובר בבעיה אסטטית ולא הורמונאלית ועלייך לפנות לפלסטיקאי. במידה ויש הפרעה או אי סדירות במדדים האחרים שציינתי או במבנה הפות מומלת לפנות לייעוץ מרפאת נערות, כולל אנדוקרינולוג ילדים וגניקולוג ילדים. לפי מה שאני הצלחתי להבין משאלתך זה רק קוסמטיקה ולכן פלסטיקאי במקום הראשוו בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות