מחזור נערה בת 12 שנמשך שבועיים

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

15/06/2019 | 16:21 | מאת: טלטול

הילדה שלי בת 12 , קיבלה מחזור לפני כחצי שנה. ההתפתחות המינית לאחר בדיקות אצל אנדוקרינולוג הראו התפתחות מהירה ביחס לגיל. צילום כף יד הראה שנה וחצי יותר. המחזור עד כה היה סדיר פחות או יותר. החודש יש כבר כמעט שבועיים דימום עם הפסקה קצרה באמצע. צריך לדאוג? למי עליי לפנות אם כן?

22/07/2019 | 16:55 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב המחזורים בשנתיים הראשונות עשויים להיות לא סדירים ויתכן כי זהו מצב תקין לחלוטין . כדאי לגשת לרופאת נשים המתמחה ברפואת נערות להמשך בירור ומעקב.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות