צריכה לקחת את הגלולה שאחרי שאלה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

22/05/2019 | 10:55 | מאת: מ....

היי אני צריכה הכוונה/ עזרה ... הייתי עם חבר שלי ועשינו סקס רק שלא שמנו קונדום לא הספקנו לקנות וזה פעם ראשונה שזה קרה לנו. הוא גמר בפנים אז פחדתי מהריון ואיפשהו קראתי שרופא יכול לתת מרשם לגלולה שאחרי ella בחינם, קבלתי מרשם ואני הולכת לקחת.... פשוט לשתות אותה או שיש הנחיות או משהו כזה?

23/05/2019 | 13:58 | מאת: שרון לוין

אז קודם כל זה שכבר יש לך מרשם מעולה, תקחי אותה כמה שיותר מהר כי היא יעילה פי 3 ב24 שעות הראשונות, אם עברו יותר אז זה בסדר את יכולה בעקרון לקחת אותה עד 120 שעות אחרי האקט המיני...שיהיה בהצלחה

23/05/2019 | 18:29 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

קחי אותה בפה עם מים ופני לרופא נשים בהקדם להדרכה והנחיות לגלולות

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות