מחזור לא סדיר במשך שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

13/05/2019 | 17:51 | מאת: ילדה

שלום, אני בת 14 וקיבלתי מחזור לפני שנתיים וחצי והוא לא סדיר אני מקבלת פעם בחודשיים שלוש בנוסף לכך יש לי שיעור מוגזם על הפנים ושמעתי שזה יכול להיות קשור אשמח לתשובה תודה

17/05/2019 | 17:23 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב מדובר באפשרות של חסר איזון הורמונאלי על רקע מספר סיבות אפשריות , אחת מהן תת משקל ועודף נשקל , ובאם יש מצב כזה של משקל לא בנורמה יש לפנות לדיאטניות לשם הנחיות סיבות אחרות הן הורמונאליות או גנטיות . אני ממליצה לפנות לברור אצל אנדוקרינולוג ילדים או במסגרת מרפאת נערות משולבת אנדוקרינולוג ורופא נשים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות