דימום חזק אחרי פוסטינור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

07/03/2019 | 09:38 | מאת: מאיי

אני בת 18, נטלתי גלולת פוסטינור לפני שבועיים וחצי ואחרי ששה ימים התחיל לי דימום חזך שנמשך עד היום, היום זה היום העשירי במחזור והדימום עדיין כמו היום השני. האם זה נורמלי? אני גם רוצה לדעת כמה זמן זה נשאר בגוף? מתי אוכל לעשות בדיקת הורמונים אם אני לא רוצה שיגלו שנטלתי פוסטינור?

16/03/2019 | 09:20 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום לך, לא אמור להופיע דימום חזק וממושך לאחר פוסטינור. אני מציעה לפנות לרופא נשים לבדיקה ועוד לפני זה לקנות ערכת בדיקת הריון מבית המרקחת ולבצע בדיקת הריון ביתית. בהצלחה!

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות