התבגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

03/03/2019 | 02:57 | מאת: אצרא

בת 7.5 שמתי לב להופעת ניצנים ראשונים. אני ממש בלחץ. בבקשה אם ניתן לקבל קצת עצות איך בכלל ניתן לשוחח עם הילדה. אני כבר קבעתי תור לרופאת משפחה על מנת שנמשיך את התהליך הלאה. עד אז ממש אשמח איך אני יכולה בעדינות להכין את הילדה. תודה.

14/03/2019 | 01:58 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב הנצת שדיים בגיל 7.5 שנים מכונה התבגרות מינית מוקדמת וברוב המקרים מצריכה ברור ולפעמים אף התערבות . מציעה שתפני לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים בהקדם לשם הערכה .

23/05/2019 | 13:42 | מאת: שרון לוין

לפי דעתי תשבי איתה לשיחה של אמא ובת ותסבירי לה על השינויים שהגוף שלנו עובר

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות