התבגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

13/02/2019 | 08:55 | מאת: נויה

שלום, בתי בת שמונה וחצי. היא ביצעה תבחין LHRH. מצ"ב התוצאות. האם החלה התבגרות מינית? אני אמורה ללכת לרופאה עוד שבועיים ומודאגת. אשמח לתשובה בהקדם. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה.תודה.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

14/02/2019 | 12:29 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב אל תהיי מודאגת בעוד שבועיים הרופא יסביר לך משמעות הבדיקות עבור ביתך בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות