התפתחות מינית מוקדמת . הורמוני גדילה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

13/02/2019 | 00:04 | מאת: משה

בתי ,בת 9 ן 9 חודשים ,במעקב כשנתיים עקב התפתחות מינית מוקדמת בבדיקה האחרונה לפני כשבוע הרופא אמר שיש החמרה ובזמן הקרוב כנראה תקבל מחזור ןעל כל יש להתחיל בזריקות גובהה 136.4 סמ אחוזון 36 מה דעתכן ? קראתי גם שהורמון גדילה מוסיף כ 5 סמ לגובה האם אפשר לשלב בין השניים ? תודה

14/02/2019 | 12:28 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב כל מקרה לגופו מאחר שבתך כבר במעקב אנדוקרינולוג ילדים נראה לי הגיוני שתפני שאלות אלו אליו ... הוא בדק אותה ובוודאי הציע בפנייך את האופציות הטיפוליות המתאימות לה אידית בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות