התבגרות מינית לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

04/01/2019 | 21:18 | מאת: נויה

שלום, בתי בת 8 ושלושה חודשים והחלו לה ניצני שדיים. היא בגובה 1.18 ס"מ. הגובה הסופי שלה צפוי להיות בערך 1.46. האם בגלל שהחלה להתבגר היא צפויה להיות נמוכה היותר? האם ייתכן שתקבל ווסת תוך שנה ואז תפסיק לצמוח? האם במקרה כזה ימליצו לנו לתת לה זריקות לעיכוב התפתחות מינית? האם יש תופעות לווי לזריקות לעיכוב התפתחות מינית?

08/01/2019 | 18:18 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב אני מציעה שתפני לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים עם צילום כך יד לגיל עצמות ( עם הדיסק עצמו ). הוא יבדוק אותה ז, יעריך , ויתן המלצות טיפוליות המתאימות לה

08/01/2019 | 19:58 | מאת: נויה

תודה. היא מתלוננת הרבה פעמים על כאבים בשדיים. האם יש משחה להקלה על הכאבים? האם נדרש מרשם רופא? ושוב, תודה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות