הפרשות וריח לא נעים

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

31/12/2018 | 12:01 | מאת: מירב

שלום, בתי בת ה 8 סובלת מזה כשנתיים מהפרשות וריח ממש לא נעים מהפות, ביקרנו לפני כשנתיים אצל רופאת נשים שביצעה בדיקה והתוצאות הן שאין צמיחת שמרים ותרבית שלילית, לציין שפעם בחודש וחצי חודשים סובלת מהופעת תולעים והן תמיד נמצאות בנרתיק , שאלותי - האם יש קשר בין הופעת התולעים להפרשות והריח הלא נעים , שאלה שניה אם זה לא קשור לתולעים, מה אפשר לעשות ? זה ממש מציק לנו, תודה רבה

08/01/2019 | 18:16 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב יש קשר בהחלט בין התולעים לבין הריח וההפרשות חשוב לטפל לגמרי בנושא התולעים ובנוסף לבדוק אתל רופא הילדים ערך סוכר בדם אם שניהם תקינים אז בדיקה חוזרת של רופאת נשים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות