מחזור לא סדיר בת 14.5

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/08/2017 | 09:51 | מאת: נטלי

שלום, הבת שלי קיבלה בגיל 13.5, הפסיק לה מס' חודשים וקיבלה שוב בגיל 14, היה בהתחלה סדיר, עכשיו שוב פעם לא קיבלה חודש וחצי. בנוסף יש לה פצעי אקנה בפנים, טופלה באנטיביוטיקה ומשחות ולא עוזר המצב רק החמיר. האם יש לה בעיה הורמונלית? ללכת לרופאת נשים? לי בחיים לא הייתה בעיה של מחזור וכל 28 יום אני מקבלת עד יום בת 45+. אימא מודאגת

20/08/2017 | 07:24 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב בשנתיים הראשונות לאחר קבלת המחזור הראשון דימום הווסת הוא בדרך כלל לאסדיר ורק אחרי כשנתיים מסתדר. גם אקנה היא תופעה שכילה בשנינם הראשונות של הווסת. אני מציעה שתרשמו במסודר את תאריכי הווסתות , טפלו באקנה ואם מופיע גם שיעור יתר או החמרה נתןלפנות למסגרות של מרפאת נערות משולבת של אנדוקריולוג ורופא ילדים כמו שישי באסף הרופא או לכל אחד מהרופאים הללו באופןפרטי לבדיקה הערכה (אנדוקרינולוג ילדים וגניקולוגית נערות) בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות