צמיחת החזה שלי הפסיקה לפני שנה וקצת, האם זה נורמלי?

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/07/2017 | 00:09 | מאת: אנונימית

אני בת 13 וחודשיים, קיבלתי את המחזור הראשון שלי בגיל 11 ושלוש חודשים, עד לפני שנה צמיחת החזה שלי הייתה נורמלית אך אחרי שנה שקיבלתי את המחזור הראשון שלי החזה שלי כבר לא גדל... עשיתי בדיקות דם ואמרו שלא חסר לי שום ברזל או ויטמינים, מה שקורה לי נורמלי והאם הם ימשיכו לצמוח?

18/07/2017 | 06:31 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב התחלת ההתבגרות המינית וצמיחת השדיים הלולכים בד בבד. גיל סיום הצמיחה משתנה .יתכן ואצלך תהליך הגדילה של השד יתכן וכבר הסתיים. גודל השד לא משקף בעיה הורמונאלית ולכן לא מצריך ייעוץ אנדורינולג ילדים בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות