מה זההה ???

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

19/11/2012 | 02:29 | מאת: סיון

אני וחבר שלי החלטנו לשכב, הוא רצה להחדיר וזה נגע ממש במעט אך אני הפסקתי אותו כי פחדתי מהריון. היו לי כמה תסמינים של לפני מחזור כמו הפרשות חומות כאבים בבטן התחתונה ובכל זאת לא קיבלתי החלטתי לקרוא קצת על התסמינים וגיליתי שאלו תסמיני הריון. החלטתי לקנות בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שאני לא בהריון. (חודש וחצי באיחור המחזור). לאחרונה נוספו, רגישות באזור החזה נפיחות קלה בבטן עייפות מרובה אני כבר לא יודעת אם אני סתם מדמיינת את זה כי אני בלחץ או שיכול להיות שהבדיקה לא הייתה טובה . המחזור שלי מאחר כבר בחודשיים וחצי , (הוא לא היה סדיר במיוחד גם לפני זה הייתי מקבלת אותו בערך כל 45 ימים אך הוא היה מגיעה). בכל מקרה אני ממש בלחץ ואשמח אם תעזרו לי בהקדם. ואם זה לא הריון ( ב"ה ) מה זה כן יכול להיות ?

24/11/2012 | 23:34 | מאת: ד"ר אנה פדואה

הי סיון, זה יכול להיות פשוט ביוץ לא סדיר- קורה שהוסת לא מגיע למשך 2-3 חודשים אצל מתבגרות. אם החבר לא גמר בנרתיק או בפתח הנרתיק, את לא יכולה להיות בהריון. בכל מקרה- גשי לרופא נשים, גם אם את לא בהריון והכל בסדר כפי שאני חושבת. זה רק עניין של זמן עד שתרצו לנסות שוב לקיים יחסים ותכנסי שוב לפאניקה.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות