חרשות בלידה - רשלנות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

09/03/2014 | 16:48 | מאת: גילה

אחרי הלידה של בני ה-2 לא עשו לו בדיקת שמיעה כמו שצריכים בחדר לידה לעשות. אחרי כמה חודשים התברר שהוא חירש. יכול להיות שאם היו עושים לו את הבדיקה בשלב מוקדם אפשר היה לטפל בבעיה בצורה שתקל לו ולנו על החיים. האם רשלנות של האחיות או הרופאים? או של בית החולים. ואם ניתן לתבוע בגין זה?

גילה שלום רב., יש לבחון כלל התיעוד הרפואי החל משלב ההיריון הלידה טיפת חלב קופ"ח ועד היום על מנת לדעת אם הייתה התרשלות של מי מהגורמים.

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית