ניתוח תיקון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

16/02/2014 | 17:37 | מאת: shushon

שלום ילדתי לפני שלושה חודשים בלידה רגילה (עם זירוז). בלידה נוצר קרע פנימי בדרגה 3a. נתפרתי על-ידי רופא בכיר בחדר הלידה עם הרדמה אפידורלית. למרות ששאלתי מה קורה לא הוסבר לי המצב. רק שלושה ימים לאחר הלידה בא מנהל המחלקה, התנצל והסביר לי מה קרה. במהלך האישפוז התלוננתי על כאבים והרופאה שבדקה העלתה חשד לבעיה בשפתיים החיצוניות. חודש אחרי הלידה פניתי לרופאת הנשים שלי בגלל שסבלתי מכאבים. היא בדקה ואמרה שהכל תקין. בביקורת בבית החולים 6 שבועות לאחר הלידה התברר שתפרו לא נכון את השפתיים החיצוניות ושיש צורך בניתוח תיקון. האם יש כאן רשלנות? תודה

16/02/2014 | 19:05 | מאת: shushon

שלום מידע נוסף שאולי יתרום: משקל הלידה של התינוק המתוק: 3.566 הלידה התרחשה בסוף שבוע 41. הזירוז היה בשל דימום. לא ידעו אותי על ההרדמה האפידוראלית (התוספת שניתנה לצורך התפירה). לא ידעו אותי גם שיש קרע או שהתפרים ימסו רק כעבור 3 חודשים. סובלת עד עכשיו מכאבים. בשל התפירה לא יכולה לקיים יחסי מין או אפילו להשתמש בטמפונים.

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית