דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

02/11/2013 | 08:28 | מאת: ל,ל

שלום רב! עברתילפני כשבוע בדיקת מי שפיר בבית חולים,זה הריון שני ובהריון הראשון הבדיקה עברה חלק ללא כאבים. הפעם כאב לי ממש הדיקור היה בבטן תחתונה בעוד היותי בלחץ אדיר מסך האולטרסאונד נכנס לפריז דבר שהצריך מהטכנאים לעזוב את המזרק ולשחרר את המסך שהרופא ימשיך... שאלתי היא:אפשר בשלב זה לדעת אם העובר נדקר? האם זה דבר נפוץ בבדיקה זו? מה הסיכונים? תודה לתשובתכם ...

שלום רב המדובר בצורך בייעוץ רפואי ולא בבחינה משפטית בשלב זה. אציע לכם לפנות מידית לרופא נשים מומחה שיבצע כל הבדיקות הרפואיות הנדרשות.

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית