החסרת מידע והפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

10/04/2013 | 20:37 | מאת: לני

שלום. אישתי הייתה בהיריון בחודש שביעי/שמיני. לפני מספר ימים החלה לדמם קלות, ולכן הלכנו לרופאת הנשים שלה. הרופאה בדקה אותה ואמרה לנו לחזור אליה בתוך שבועיים, שתוכל לומר לנו בבירור מה מצב ההיריון מכיוון שגודל העובר עשה רושם קטן מידי. למרות הדימום של אישתי, בשום שלב לא אמרה לנו הרופאה שאם אישתי תנוח ותשכב לפרק זמן מסוים, ישנו סיכוי להציל את ההיריון, ושהדימום עשוי להיפסק אם היא תנוח ולא תעשה מאמץ בכלל. אתמול אישתי החלה לדמם חזק מאוד ולבסוף איבדה את העובר. עד כמה מידת האחריות על הרופאה, במצב כזה שלא אמרה לאישה שמדממת בזמן הריונה לנוח ולהימנע מפעילויות? תודה מראש.

לני שלום רב., ללא בחינת כלל התיעוד הרפואי ממעקב ההריון קשה לחוות דעה ולתן תשובה חד משמעית לשאלתך., בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

04/06/2013 | 21:43 | מאת: סקרן

אתם בטוחים שמנוחה יכולה למנוע הפלה?

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית