חדר ניתוח תפוס, ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

01/11/2012 | 10:56 | מאת: דנה

היו בעיות בניהול הלידה שלי. באמצע היה חשש למצוקת העובר ובמקום ללכת לניתוח קיסרי המשיכו לנסות רגיל ורק אח"כ אחרי לא מעט זמן קיסרי. לדעתי זה בגלל שחדר הניתוח היה תפוס. האם זה בסדר שזה בא על חשבון היולדת? נגרם לי נזק באגן וברחם. האם אוכל להוכיח שזה באשמת הרופאים וזה שלא היה חדר פנוי?

דנה שלום רב., אנא צייני כמה זמן נמשך הליך הלידה. מה היה משקל העובר בזמן הלידה ? כיצד התבטאה המצוקה העוברית ? וכן מהו הנזק שנגרם לך ? האם מחייב טיפול ? האם נכות ? החלמה מהירה. דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית