לידה שקטה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

31/10/2012 | 14:28 | מאת: ר.ט

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי לידה שקטה בחודש שביעי. מהלך ההיריון היה תקין וכמי שהצביעו כל הבדיקות שבוצעו. התינוק שלי היה פעיל מאוד ובלילה עדיין חשתי את תנועותיו. באמצע הלילה התעוררתי וכבר היתה לי תחושה שמשהו לא בסדר. בבוקר חיכיתי להרגיש אותו. אכלתי מתוק ושתיתי קולה ומשלא חשתי בתנועות מיהרתי להגיע לבית החולים, שם התברר הנורא מכול. לאחר יומיים בחדר לידה, ילדתי את עילאי. תינוק מושלם ויפה כל כך. ללא כל פגם, אך ללא רוח חיים. הדבר היחיד שנאמר לנו על ידי המיילדות, הוא שחבל התבור קצר, אבל שזו לא בהכרח הסיבה. אני מרגישה שאני חייבת להבין מדוע קרה הדבר. קשה לי מאוד לקבל שאין סיבה ברורה. ביקשנו שיבצעו בדיקה גנטית וגם שלחו את השילייה לבדיקה. טרם קיבלנו תשובות. האם ניתן לתבוע? את מי ניתן לתבוע בזה?

01/11/2012 | 11:54 | מאת: דותן לינדנברג עו"ד.,

ר.ט. אני משתתף בצערך הכבד מנשוא. יש הכרח לאסוף את כלל התיעוד הרפואי החל ממעקב ההריון ועד לסיום הליך הלידה. כמו כן אנא עדכני באשר לתשובות שאת אמורה לקבל בנוגע לסיבת המוות. לאחר עיון בתיעוד הרפואי כולל העדכני כאמור ניתן יהא לבחון התרשלות האם היתה ושל מי. בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית