הפלה כתוצאה מניתוח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

30/10/2012 | 17:08 | מאת: ליז

לאחר הפלה טיבעית שעברתי אובחן אצלי שרירן בקוטר של 54 מ"מ ומאז הייתי בביקור אצל הרופא פעמיים נוספות והשרירן המשיך לגדול. בביקור הרביעי -בתחילת דצמבר הרופא ראה שהשרירן המשיך לגדול ורק בביקור זה הוא הפנה אותי לראשונה לבדיקת US. ואכן בבדיקה התברר שהשרירן מאוד גדול(115/91). בבדיקת הנושא באינטרנט התברר לי שכבר באיבחון הראשון הוא היה צריך להפנות אותי לטיפול בשרירן. חזרתי אליו עם התוצאות וכשהוא ראה את התוצאות הוא התחיל להזיע ולהילחץ ולבדוק מתי הוא אבחן את השרירן לראשונה. כמו כן הרופא ידע שאני מעוניינת להיכנס להריון ומהקריאה באינטרנט התברר לי שעם שרירן גדול קשה להיכנס להריון. הפניתי שאלות לרופאים בפורומים באינטרנט והם חושבים שאני חייבת ניתוח כדי להוציא את השרירן. האם יש במיקרה הזה רשלנות ויש עילה לתביעה? תודה

01/11/2012 | 11:58 | מאת: דותן לינדנברג עו"ד.,

ליז שלום רב., חשוב בנוסף להיוועצות בפורומים באינטרנט לקבל ייעוץ רפואי של מומחה שיבחן מלא התיעוד הרפואי ויחווה דעתו האם קיימת התרשלות. בברכה דותן לינדנברג עו"ד.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית