לא יכולה ללדת !!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - רשלנות רפואית

14/08/2016 | 10:18 | מאת: מרים

שלום עו"ד לינדנברג לפני מספר חודשים ילדתי . המילדת לא חתכה אותי ונוצר לי קרע בפרינאום בדרגה 3. היא לא התייעצה איתי ולא הסבירה לי על אפשרות לבצע חיתוך ואף לא עירבה רופא) אחרי שעברתי ניתוח על ידי כירורג ועבר זמן ,הכל תקין אבל הודיעו לי חד באופן ברור שאינני יכולה ללדת יותר לידות רגילות אלא רק בניתוח קיסרי. האם יש מקום לתביעה לתביעה?

מרים שלום רב., יש לבחון התנהלות המיילדת בעניין זה והקשר הסיבתי לנזק שנגרם., לשם כך יש לאסוף התיעוד הרפואי המלא ובפרט מהליך הלידה והאשפוז וכן לקבל אסמכתא באשר לנזק המתואר והכל להעביר לרופא מומחה שיבחן וייתן עמדתו.,

מנהל פורום הריון ולידה - רשלנות רפואית