הכי בטוח ופחות כאבים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

06/10/2012 | 14:41 | מאת: אילנה רוזן

שלום, בפגישה אצל רופא השיניים שלי באזור המרכז הוצגה בפני תוכנית טיפול בתוכנת מחשב שבה ראו את צילום הCT שליעם תכנון שתלים. ואמר שבסוף התהליך הוא יקבל מבלגיה/גרמניה שבלונה שמתלבשת על השיניים ודרכה יוחדרו השתלים. אני צריכה לעבור השתלה כבר הרבה זמן בשל חששות אני בודקת את כל האפשרויות ולכן אשמח לדעת מה בדיוק אומר "השתלה ממוחשבת" והאם השיטה שלך שונה? כמו כן הבנתי כי ניתוח עם שבלונה מבטיחה ביטחון ודיוק ומפחיתה כאבים ואשמח לדעת אם ישנן שיטות נוספות ומה ההבדלים? .תודה

06/10/2012 | 17:37 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום אילנה, אני מבצע השלות ממוחשבות בסיוע תוכנת SimPlant והסד הכירורגי שבעזרתו מבוצעת ההשתלה מיוצר בבלגיה. אכן השתלה ממוחשבת מאפשרת דיוק וביטחון רבים יותר ולרב גם לכאב מופחת שכן במיקרים רבים ניתן לבצע את ההשתלה עם מורבות כירורגית מינמלית. לפרטים מיאים יותר אני מפנה אותך לאתר שלי drmichaeli.co.il בהצלחה

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית