גשר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

14/01/2013 | 14:59 | מאת: לני

שלום רב, יש לי גשר חדש בלסת עליונה.בחלק מהשיניים בוצעו שתלים ויש מקומות בהם חסרה שן. הורכבו כבר הכתרים הקבועים, ובמקומות בהם יש חוסר שן, קיים מרווח בין הכתר לחניכיים. חוץ מזה שאסטתית זה לא יפה לטעמי, השאלה היא אם זה לא עלול ליצור מצב של כניסת אוכל ודלקת גם אם תחזוקת הניקיון היא טובה. לפי הרופא, המרווח דווקא חיוני כדי לנקות הטב, ולטענתו, אם הכתר יישב בדיוק על החניכיים יווצר לחץ וגירוי ודווקא זה עלול לעשות דלקת. אשמח לשמוע חוות דעתך בנושא. תודה מראש

15/01/2013 | 18:01 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום לני, באופן עקרוני רופא השיניים שלך צודק. במקרה של ספק ממליץ לך לפנות לקבלת חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית