מה עדיף שתל נפרד או גשר ארוך של שתלים. (ללא חסרים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

14/01/2013 | 12:01 | מאת: אמיר

רופא שלי רוצה לשים גשר אחד מחובר על 11 שתלים צמודים ששתלו לי. אני מעדיף לחלק ל 2 או 3 קבוצות משתי טעמים 1. אם תהיה בעיה, הוצאות הכספיות על התיקון יהיו קטנות יותר 2. הגיונית על גשר ארוך מופעלים על ידי הלסת לחצים רוחביים גדולים לכןפי לבעיות כאב ושבר הרופא טוען שאני טועה שניהם. מי צודק?

15/01/2013 | 17:56 | מאת: ד"ר אלי מיכאלי

שלום אמיר, האינטואיציה שלך נכונה ובשיקום ע"י שתלים ולאחר שהם עברו קליטה בעצם ישנה העדפה לחלק את השיקום למספר גשרים. אך יש לזכור כי כל מקרה צריך להשקל לגופו והרופא שלך מכיר את מכלול השיקולים הספציפיים במקרה שלך

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית