סוג ואיכות השתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

13/11/2021 | 00:46 | מאת: ניר

אני מניח שבראש וראשונה חשוב לבחור ברופא מיומן שאני סומך עליו. אך, האם תוכל לתת לי מספר טיפים, על מה עליי כלקוח לשים לב ? האם ומה חשוב לשאול ולבדוק לפני התקנת השתלים ? תודה!

שלום רב, הכי חשוב לפני כל תהליך השתלה זה התכנון למקרה וההסבר. ההסבר מתבצע לפני תהליך ההשתלה ולא באותו יום של ההשתלה ובו עונה לך הרופא המטפל על כל השאלות שלך. לצערי אינני יכול לענות לך על שאלתך זו כי אינני יודע באיזה אזור משתילים, מה המצב הבריאותי שלך, כמות העצם סוג העצם שיש לך, מצב החניכיים וכולי לפני ההשתלה יש לבצע בדיקה קלינית מעמיקה ולאבחן טוב את צילום הסיטי. אבל הכי חשוב זה שתרגיש בנוח ואם יש משהו שמטריד אותך תדבר ותתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com/contact .

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית