השתלת שן ...................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

06/06/2021 | 19:14 | מאת: ציונה

כשעושים שתל קודחים את החניכיים ונוצר בור ולתוך הבור מחדירים את השתל , והשאלה , האם כששתל נכשל ומוציאים אותו , האם רואים את הבור ונשארים עם הבור בחניכיים?

שלום רב, אם השתל נכשל אז צריכים לבצע ניתוח להוצאתו. בניתוח זה מוציאים את השיקום על השתל, השתל, ואפילו לפעמים גם חלק מהחניכיים והעצם שמסביב לשתל. זה תלוי בגודל התהליך הדלקתי, אם באותו ניתוח משתילים עצם וחניכיים או שלאחר מכן קובעים מועד להשתלת עצם ו או השתלת חניכיים. אך חשוב להדגיש שהכל תלוי במצבך הבריאותי. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית