שאלה..................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

05/06/2021 | 15:48 | מאת: שושנה

הבנתי שכשעושים שתל יש אפשרות להדביק עליו כתר או להבריג ,והשאלה איזה שיטה יותר טובה ? כי הבנתי שבשיקום מודבק יש יותר סיכוי לדלקות עקב שאריות דבק ,מה שאומר שיש יותר סיכוי לאובדן שתל , ובשיקום המוברג לעומת זאת יש יותר בעיות טכניות והם ברות תיקון ,מאשר בשיקום המודבק שהוא בעל בעיות ביולוגיות (אובדן שתלים ) והשאלה, מה השיטה הפופולארית והעדיפה היום , או שאין חוקיות ברורה בנושא ?

שלום רב, שתי האפשריות הן טובות. זה תלוי במיקום השתל, כמות השתלים והשיקום הסופי. הסיבוכים יכולים להופיע גם בשיקום מודבק ו מוברג. לכן חשוב להדגיש שהצלחת השיקום היא התכנון מראש והביצוע הנכון לתהליך ההשתלה. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית