החלפת סתימות ורעש מוזר לאחר מכן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

27/04/2021 | 05:53 | מאת: אנונימי

אחרי הוצאת שלוש סתימות בסתימות חדשות התחלתי לשמוע רעש מוזר בשיניים כמו חריקה בזמן לעיסהאו בזמן שנוגעים עם הלשון בשיניים השיניים סמוכות אחד לשנייה רק בצד אחד יש את הרעש ממש מפריע הלכתי לבדוק עם יש ניידות בשיניים הרופא בדקאמר שאין ולהתעלם מהרעש האם להתעלם מזה ממה יכול להיות הרעשים האלו??

שלום רב, יכול להיות שהסגר לא תקין והסתימות החדשות הם "גבוהות" מדיי. כך שבלעיסה נוצרת שחיקת יתר שמרגישים אותה ושומעים אותה גם. יש לעשות בדיקה קפדנית לסגר. לא רק לסגור ולפתוח את הפה. הרופא שם לך נייר מיוחד וסוגרים "לועסים". חשוב שלא רק לסגור ולפתוח, אלה גם לסגור ולהזיז את השיניים התחתונות ימינה ושמאלה בעת הסגירה (לשחוק את השיניים ימינה ושמאלה) וכך הרופא יכול לראות את נקודות המגע המיותרות ולהסיר אותם. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית