הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

24/02/2021 | 18:12 | מאת: אילן

אני אמור לעבור הרמת סינוס פתוחה. קצת חושש מסיבוכים. האם יש משהו שביכולתי לבצע על מנת לסייע לעבודת המומחה ? הן מבחינת הנחיות לפני הפעולה והן מבחינת ההנחיות לאחר הפעולה ? איך יודעים שהרמת הסינוס הצליחה ? מה המדד ? איך מוודאים שהכול כשורה לאחר שבוצעה הרמת הסינוס ? אחרי כמה זמן יודעים שהפעולה הצליחה ?

שלום רב, הכל תלוי במצבך הבריאותי ובכמות העצם שמשתילים. יש לשמור על הנחיות הרופא המטפל לפני ואחרי הניתוח. לבוא לביקורת בזמן. העישון וסכרת משפיעים לרעה על הצלחת הניתוח. אם הרופא נתן מרשמים למשל אנטיביוטיקה, יש לקחת בזמן ולפי ההוראות שנתן לך הרופא המטפל. להימנע מפעולות גופניות קשות ולנוח כמה שיותר אחרי הניתוח. אחרי 4-6 חודשים עושים צילום ובדיקה. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית