שאלה ...............

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

17/02/2021 | 17:59 | מאת: דניאלה

יש לי שן שעברה טיפול שורש ויש עליה כתר אין אין מבנה, ליד השן הזו , יש שן שאמורה לעבור עקירה כירוגית ,האם עקירה כירוגית יכולה לפגוע בשן שנמצאת לידה שעברה טיפול שורש אך אין עליה מבנה רק כתר, כלומר הפצע כתוצאה מהעקירה ואולי הדלקת שתהיה כתוצאה מהעקירה יכולה לפגוע בשן שנמצאת ליד שאין עליה מבנה רק כתר זמני ,

שלום רב, כן, אך זה תלוי במצב השן שעוקרים ומיקומה אך גם בסוג העקירה. אחד הסיכונים של העקירה הוא פגיעה בשיניים הסמוכות, אם זאת שן טבעית או שן אחרי טיפול שורש עם או בלי מבנה. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית