הרמת סינוס פתוחה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

13/02/2021 | 08:07 | מאת: דנית

אני מבינה שהמומחיות לטיפול בבעייה זו משתייכת לכירוג פה ולסת / פריודנט... שאלתי האם מומחה לשיקום פה המבצע פעולה זו הרבה יכול לעשות זאת בבטחה ? האם זו טעות לא ללכת לפריודנט / כירוג ? הרי לא בהכרח הם יהיו מנוסים יותר הגם שזה תחום הכשרתם...

שלום רב, לצערי אני לא יכול לענות לך על שאלה זו. זה לא רק תלוי במומחיות אלה גם במכשור, ובניסיון והכשרת הרופא המטפל. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית