גשר.................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

11/02/2021 | 12:33 | מאת: דניאל

יש לי שן שחסרה לידה יש כתר האם כשעושים גשר מוציאים את הכתר ושמים את הכתר שבגשר ? כי הכתר הוא חדש לפני שבועיים עשיתי, במילים אחרות כשעושים גשר האם הוא מורכב משלוש כתרים מחוברים יחד כלומר שצריך להוציא את הכתר שעשיתי לפני שבועיים ולשים את הכתר של הגשר ?

שלום רב, כן, אבל למה לעשות כתר חדש כשתוכנן גשר? אם מתכננים לגשר אז צריך להסיר את הכתר הקיים, להשחיז את השיניים ליד השן החסרה ולהדביק על השיניים שהושחזו את הגשר, אשר הוא מורכב מ 3 כתרים בגוף אחד. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית