שאלה בנושא שתלים ......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית

01/02/2021 | 23:46 | מאת: יערה

קראתי שהשתלה גורמת לדלקות חוזרות ונשנות בפה עד כדי כך שזה מגיע ברבות השנים להוצאת השתלים בגין דלקות , הרבה אנשים שאני מכירה הוציאו להם את השתלים בגלל דלקות חוזרות ונשנות, והשאלה שלי ,אז מה טוב בשתל בעצם.? וצחצוח וניקוי יסודי זה לא מה שיוביל לחוסר דלקות ,כי אם באמת היה ניקוי יסודי עוזר לאף אחד מאיתנו לא היה בעיות בשיניים ,כמה שמנקים תמיד יש חיידקים ולפעמים גם החיידקים נוצרים לא כתוצאה מחוסר ניקוי אלא מבעיות אחרות

שלום רב יערה, שאלה טובה מאוד, זה תלוי בגוף המטופל אם הוא כן "מקבל" את השתל או לא. והכי חשוב מצבו הבריאותי !תהליך זה הוא אינדיבידואלי לכל אדם ואדם. יש כל מיני סוגי השתלה אשר מתבצעות בצורות שונות. זה תלוי במצב וכמות העצם הקיימת, סוג החניכיים, מצב השיניים והכי חשוב היגיינת הפה. הרבה בריאות. בהצלחה, דר עזאת דאהר www.drezdhr.com

מנהל פורום רפואת שיניים ממוחשבת/דיגיטלית