תרופה טבעונית גלי חום

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

07/02/2014 | 11:16 | מאת: עדנה

שלום,אני בת 74.לוקחת 23שנים evorelcontiמדבקות.רופאי טוען כי אם עוזר לי-אין מניעה להמשיך.ניסיתי כמה פעמים להפסיק וחזרו גלי חום בעיקר בלילה.ניסיתי פמינה(?)לא השפיע כלל. קראתי מחקרים בעד\נגד השפעת הורמונים על סרטן השד וכו'. מה אתה יכול לייעץ לי? כמובן שאפשר להשיג בבתי המרקחת השונים - גרה בירושלים. בדר'כ בריאה אך בשנה החולפת היו לי לצערי פעמיים התקפי דיברטיקוליטיס-אושפזתי-טופלתי מקפידה על תזונה בריאה ונכונה. מודה עברו עצותיך - עדנה

שלום, בהומיאופטיה יש הרבה תבריאים שעשויים לסייע אך לטובת העניין יש צורך בהתאמה אישית וכדאי לפנות להומיאופת . כמו כן ממליץ על טיפול נטורופתי בהכולל התייחסות לתזונה ומתן צמחי מרפא (ייתכן כאלה שנמצאים בפמינה שנטלת) המתאימים לך באופן אישי. בהומיאופטיה מודרנית יש מוצר מדף אחד שעשוי לעזור KLIMKAT. אך כדאי להסתייע בנטורופת או הומיאופת לטיפול מקיף , עמוק ומדוייק. בריאות טובה, שמעון בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות