ויטמינים ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

01/10/2012 | 14:17 | מאת: עדנה

אני אשה בריאה מתקרבת לגיל 40 ושאלתי על איזה ויטמינים או תוספות מזון אתה ממליץ לקחת באופן קבוע?

היי עדנה, באופן כללי אם הינך בריאה, מרגישה בטוב, מקפידה על תזונה שמתאימה לצרכייך לרבות ספורט ותזונה לרוח (הצגה, סרט, מופע בידור, תפילה...) לא בטוח כי יש צורך בתוספת לתזונתך. אם תרצי לבחון העניין באופן מדוקדק, כדאי להגיע לנטורופת מצויידת בתוצאות בדיקות דם כלליות ועדכניות , רשימה ובה דוגמה לשבוע תזונה/חיים (מתי מתעוררת, מה אוכלת במהלך כל היום מתי נרדמת ,איך ישנה...). אשמח לעזור עוד, צחי אשרוב - 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות