טראומיל

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

07/04/2013 | 01:01 | מאת: אביטל

יש לי כבר כמה ימים כאבים נוראיים בגב באיזור השכמות, שככל הנראה נתפסו. המליצו לע על טראומיל.האם זה באמת מקל על הכאב? תוך כמה זמן מרגע שמורחים זה אמור להשפיע? האם זה גם יעזור לריפוי, כלומר לשחרר את השרירים התפוסים?

היי אביטל, הטראומיל הינו תכשיר הומיאופטי המיועד לטפל בכאבים, דלקות וטראומות גופניות מגוונות (מכאן שמו). ייתכן שייסייע לכאב שציינת אולם אם הסיבה לכאבים נעוצה בשרירים מקוצרים/מכווצים הפוטנציאל של הטראומיל לסייע אינו גדול. במקרה שכזה כדאי לקבל עיסוי או שיאצו או אוסטיאפטיה וגם יש תנועות שתוכלי לעשות לקצר משך ההחלמה- לזה תצטרכי איש מקצוע מתחומי המגע השונים (פיזיותרפיסט, כירופרקט , אוסטיאופט וכו') כמו כן תוכלי למרוח שמן לבנדר או שמן אתרי העשוי מהל (קרדמון) או בן אזוב (thymus) או ארניקה ואלה יוכלו לסייע גם כן מוזמנת להיוועץ צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות