ויטמין D ללא מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

20/01/2013 | 13:31 | מאת: ליאת

יש לי חוסר משמעותי בויטמין D (התוצאה 10 כשהטווח המינמאלי 75). קניתי בבית טבע D400 של חברת SUPHERB ללא מרשם. הבנתי שיש ויטמין D שחיביים מרשם. האם הויטמין שרכשתי בבית טבע ללא מרשם חזק מספיק כמו הויטמין עם מרשם? (אני יודעת שלמשל ברזל בבית טבע לא שקול לכדורי ברזל עם מרשם)האם כך גם ויטמין D?

שלום ליאת, רכשת מוצר מצויין, לרוב אינו יעיל פחות מזה שמגיע עם מרשם. בריאות טובה צוות בי"מ מרכז הצפון 0544242655

24/06/2013 | 15:58 | מאת: מתושלח

קפסולות של 400 יחב"ל הן כמו לירות בפיל עם רובה אויר. את זקוקה למינון של לפחות 5000 יחב"ל ביום. קחי אחרי האוכל עדיף ארוחה שהיה בה שומן. בדקי את הרמות אחרי 4 חודשים של תיסוף. יש מצב שהבדיקות תראינה שאת זקוקה לאפילו יותר מ-5000 יחב"ל.

מנהל פורום תרופות הומאופתיות